By Elenore - Kunst in opdracht

Kunst in opdracht

Spreekt mijn illustratie stijl je aan en wil je een persoonlijk werk laten maken? Dat kan! Ik hoor graag al je wensen zodat we samen tot een mooi eindresultaat kunnen komen.

 

Naast mail contact werkt het voor mij altijd prettig om telefonisch of eventueel face-to-face in mijn studio nog een afspraak te maken om alles door te spreken. Dan ga ik voor je aan de slag en met de schetsfase, ik werk alles uit met potlood op klein formaat, deze kan ik via de mail toesturen en doorspreken aan de telefoon of we spreken face-to-face af om de schets te bespreken.

Mocht je toch dingen nog net anders zien maak ik een nieuwe schets en hebben we nog een laatste bespreking. Dan ga ik aan de slag met het echte werk. Na de ‘go’ op de schetsfase duurt het ongeveer 2 weken tot jouw werk af is. Bij grootformaat kunnen we een afspraak maken om het werk op te komen halen en anders wordt deze via de post verzonden.

 

Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn kan ik geen vaste prijzen geven. De prijs is afhankelijk van formaat, materiaal, wel of niet ingelijst en het soort werk.

Stuur mij jou ideeën en vraag een vrijblijvende offerte aan, dan ga ik er samen met jou wat moois van maken!

INFO@BYELENORE.COM

JANSVELD 30
3512 BG UTRECHT

+31 (0)6 836 563 02