KIME_010

Locatie huren

Wil je zelf een workshop organiseren of ben je opzoek naar een leuke plek in het centrum van Utrecht voor andere activiteiten en events? Dan is dit misschien wel de geschikte locatie voor jou. Op de onderste verdieping van een monumentaal pand kan je een ruimte van ca. 40 m2 gebruiken.

 

De ruimte beschikt over een grote tafel en 8/10 stoelen, een keuken en wifi. Het ligt in het centrum van Utrecht op ongeveer 10 minuten lopen van centraal station en om de hoek van de Neude. 

INFO@BYELENORE.COM

JANSVELD 30
3512 BG UTRECHT

+31 (0)6 836 563 02

Spreekt het sfeertje van de foto’s je aan en is de ruimte geschikt voor het event / activiteit die je op de planning hebt neem dan contact op via onderstaand formulier.

 

KIME_007

VRIJDAG FLEX-PLEKKEN DAG

Ik streef er naar om één keer in de maand ‘vrijdag flex-plekken dag’ te organiseren. De focus ligt op jonge creatieve ondernemers, ben jij dat niet maar voel jij je wel aangesproken dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Het doel is om het zzp’er bestaan wat op te fleuren en elkaar verder te helpen. Je kan de dag beginnen vanaf 09:30 en om 10:30 als iedereen er is doen we een kopje koffie / thee een kort rondje om elkaar en elkaars bedrijven wat beter te leren kennen.

Lunch kan je zelf meenemen of je aanmelden voor het ‘broodje ben’ pakket, de lekkerste broodjes in Utrecht. Daarnaast staat er genoeg water, koffie en (verse munt) thee om gewoon te pakken. Na de lunch hebben we een uurtje op elkaar te helpen, feedback te geven of te brainstormen. En daarna kan iedereen weer rustig verder werken. Want uiteindelijk is samenwerken toch leuker dan alleen!

09:30u tot 17:00u

 

Tijd

€28,-

 

Prijs. Inclusief koffie / (verse munt) thee

€6,-

Broodje Ben pakket
(broodje, stuk fruit en wat lekkers)

By Elenore - Locatie

Heb je interesse om deel te nemen aan de een van de flex-plekken dagen mail dan naar aanmelden@byelenore.com voor meer informatie over de eerst volgende flexdag.