Murals

Muurschilderingen laten maken voor in winkels, restaurants en in huis.

Muurschildering laten maken?

Muurschilderingen zijn de ideale toevoeging in een restaurant of winkel, maar ook heel leuk gewoon in huis, bijvoorbeeld in de kinderkamer. Als je een muurschildering wil laten maken dan ga ik graag voor je aan de slag. 
 
Eerst bespreken we je wensen voor de muurschildering, bij voorkeur via telefoon. We bespreken hoe je muur eruit ziet en de structuur, het formaat voor je muurschildering, het kleurgebruik en wat je graag op je muur willen laten schilderen. Daarna ga ik beginnen aan een digitale schets, dit doe ik met foto’s van jouw wand en ruimte. De digitale schets plaats ik op deze foto’s, zo krijg je een goed beeld van het resultaat en kunnen we dit samen doornemen en bespreken of de schets helemaal naar wens is. Op deze manier is er mogelijkheid samen tot een eind muurschildering te komen waar je helemaal blij mee gaat zijn. 

 

Hoe wordt een muurschildering gemaakt? 

Als alles naar wens is maken we een afspraak om de muurschildering te gaan maken. 
Afhankelijk van het formaat kan dit een of meerdere dagen zijn. Eerst zet ik de tekening op met krijt en meet ik alles uit. Je ruimte wordt netjes afgeplakt en dan ga ik aan de slag. De muurschildering wordt gemaakt met acrylverf en wordt als deze klaar is gefixeerd. 
 
Een heel leuk project was Le petit deli waar ik de hele ruimte heb mogen vullen met mijn muurschilderingen. 

 
Hoeveel kost het om een muurschildering laten maken? 

Elke muurschildering is anders, dus voor een exacte prijs is het handig om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Stuur hierbij je idee, foto’s van de muur en de afmeting voor de schildering mee. De gemiddelde prijs voor een muurschildering is €375,- per m2. Dit kan verschillen door bijvoorbeeld een niet gladde ondergrond of speciale wensen zoals gouden details of neon kleuren of lastige locaties zoals plafonds of moeilijke hoeken. 
 
Stuur een offerte aanvraag naar info@byelenore.com met hierin het idee, foto’s van de muur, structuur van muur en de afmeting.