Live illustratie

Sneltekenaar en mode illustrator tijdens jouw event of bruiloft. Live illustratie tijdens evenementen is de perfecte manier om gasten en klanten een mooi aandenken mee te geven en voor een unieke ervaring.

Live fashion illustrator

Op zoek naar een unieke 

ervaring tijdens event of bruiloft? 

 

Dan is live illustratie waar je naar op zoek bent. Ik noem het ook live fashion illustrator, omdat mijn illustraties vaak een mode illustratie of beauty tintje hebben. Dit is de perfecte manier om je gasten een unieke cadeau te geven en een event extra bijzonder te maken. 
Tijdens het live illustreren maak ik modeillustraties of beauty portret illustraties van de gasten. De sneltekeningen worden gemaakt in 5-10 minuten per illustratie. Meestal werk ik op A5 papier, maar live illustratie is ook mogelijk op voorwerpen of kleding. 


Live illustratie of sneltekenaar voor bedrijven 

 

Live illustratie is perfect voor extra promotie van een nieuwe collectie of productlijn om je gasten een echte mode illustratie cadeau te geven. 

Live illustreren wordt veel ingezet voor influencer en media events of bij openingen van collecties in winkels. Het is mogelijk om het papier waarop getekend wordt te laten personaliseren met uw logo en extra informatie. Hierdoor heeft uw extra promotie als de gemaakte tekeningen worden gedeeld op sociale media en in huizen worden opgehangen. Ook tijdens het sneltekenen wordt er vaak video content gemaakt, het is dan ook raadzaam goed van te voren te communiceren welke socials er getagd kunnen worden. Zelf zal ik ook tijdens het event en na het event veel delen op instagram en TikTok, ook dit zorgt voor extra promotie voor uw merk. 
Daarnaast is het mogelijk om voorwerpen, schoenen of kleding te laten live te laten beschilderen. Enkele klanten waar ik live heb geïllustreerd zijn Gucci, Tagheuer, Montblanc, H&M, Samsung, Nelson en Estée Lauder. 

 

Live illustratie voor bruiloften 

Het is een prachtige manier om je gasten een mooi aandenken mee te geven aan een belangrijke dag. De live illustraties worden gemaakt in 5-10 minuten van zowel koppels als personen alleen. De gasten kunnen meekijken tijdens het sneltekenen of er kunnen foto’s gemaakt worden zodat er bijvoorbeeld tijdens het diner door geïllustreerd kan worden. Het is mogelijk om op het papier de namen en datum te laten drukken.

 

 

 

 

 

Wat kost een live mode  illustrator? 

Live illustratie kost €210,- per uur exclusief 9% btw. 
Het is mogelijk om te boeken vanaf 2,5 uur tot 7 uur per dag. 
Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kan je mailen naar info@byelenore.com of bellen op +31 6 83 656 302

 

 
 
 

*Foto: @Lotty H Photography